beats by dre cheap

Sta vasa frizura govori o vama

Način na koji nosite kosu o vama može da otkrije više nego što mislite, dosta detalja o vašoj naravi, ponašanju i životnim navikama.

ŠIŠKE
Šiške će u trenu osvežiti vaš izgled i mogu da izgledaju vrlo zavodljivo.

KONJSKI REP
Ova jednostavna, mladalačka frizura idealna je za sport, rekreaciju, ali i izlaske i elegantne prilike.Visoki rep odaje utisak energične i vrckaste osobe koja zna šta želi.

LOKNE
Guste kovrdže otkrivaju snagu i energiju osobe koja je nesputano nosi.

KRATKA KOSA
Dečačka frizura koja otkriva lice je vrlo hrabar, ali i rizičan potez koji simbolizuje velike ili vama vrlo važne promene u životu.

NISKI REP
Jednostavna, ali upečatljiva frizura. Ako vežete svoju kosu u niski, uredan rep ostavićete utisak snažne i samouverene osobe s jasnim ciljevima.

DUGA RAVNA KOSA
Iako ovakva frizura deluje vrlo elegantno i romantično duga, besprekorno ispeglana kosa opisuje dominantnu osobu koja ne voli promene.

TALASASTA KOSA
Iako izgleda kao da je frizura napravljena u trenu ovakve savršene, ležerne kovrdže ukazuju na provođenje puno vremena pred ogledalom što simbolizuje samodopadljivost.

PUNĐA
Ova elegantna i večna frizura može da se nosi na razne načine, ali bez obzira na to koliko ona bila ležerna gotovo uvek izgleda nežno i mazno.

PLETENICA
Bilo kao pletenica, riblja kost ili trendi slojeviti konjski rep isprepletena kosa zaista nema ograničenje godina. Nose je devojčice, ali i elegantne žene mladalačkog duha i uvek spremne za zabavu.

Prirodna kozmetika
http://ljepotaa.blogger.ba
03/06/2013 11:36