beats by dre cheap

Rijesite se kompleksa

Većina kompleksa i trauma dolazi od vlastitih roditelja. Način na koji su nas odgajali, kako su se nosili s problemima i kako su se prije svega nosili s nama, oblikuje nas u osobu koja smo danas.

Kako bi uspjeli nadići komplekse, moramo ih isprva osvijestiti. Pokušajte povezati vaše nesigurnosti s djetinjstvom. Vjerujete da imate veliki nos, a kada se bolje sjetite vaš vlastiti otac vam se ismijavao na taj račun? Tada se trebamo zapitati koliko su kompleksi uistinu naši, a koliko samo usađen negativan osjećaj kojeg vučemo od roditelja. Trebate se zapitati je li vama uistinu nos odbojan, ili ga ipak smatrate privlačnim?

Boriti se protiv kompleksa je životni rad. No, i maleni koraci nas vode dalje. Vode nas prema sigurnijim osobama. Osobama koje su svjesni svojih loših, ali prije svega i dobrih strana.

Ne kaže se uzalud da je svako lijep na svoj način. Kada bolje razmislite to je zaista tačno jer svaka osoba ima puno toga lijepog, a ponešto i predivno. I bolje je da se orijentiramo na lijepe stvari nego da tražimo i objeručke kopamo za onim što je ružno. Kada iz nas zrači samopouzdanje, naši nedostatci automatski prelaze u drugi plan. Ljepota je stvar ukusa, pa ono što nije konvencionalno lijepo, ne mora biti niti ružno. Ponekad ljudi jednostavno zaborave biti dobri prema sebi. Sebe nije teško voljeti, samo treba potražiti razloge zašto, a vjerujete mi na riječ ima ih najmanje milijun…

Prirodna kozmetika
http://ljepotaa.blogger.ba
26/11/2012 11:09